KST

13.01.2022

Vuosien "ajojahdin" jälkeen aloin viime syksynä opiskella - jälleen. Jotakin vallan uutta ja erilaista eli kraniosakraaliterapiaa (KST). (Klikkaa otsake, näet koko tekstin). Siis mitä? "Kranio on kallo. Sakrum on ristiluu." Näin aloitan asiakkailleni kertomuksen hoidosta, joka herätti uteliaisuuteni jostakin tuntemattomasta syystä.

Kraniosakraaliterapialla hoidetaan mm. migreeniä ja silmien rasitusta ja kipuilua, tinnitusta, selän, niskan ja kallon alueen ongelmia, stressi- ja jännitysperäisiä ongelmia, keskushermoston häiriötiloja, motorisia koordinaatio-ongelmia, leukanivelen toimintahäiriöitä, unettomuutta, fibromyalgiaa, vauvojen ongelmia, koliikkia, oppimishäiriöitä, ADHD-oireyhtymää, autismia, post-traumaattisia stressitunneperäisiä ongelmia, raskausajan ongelmia sekä synnytyksen jälkeisiä ongelmia.

Mikäli kehossa on traumoja, tukkeumia tai epätasapainoa, tuntuvat ne kraniosakraalirytmissä. Kun ongelmakohdat on paikallistettu, jännitys pyritään vapauttamaan hyvin kevyellä manipulaatiotekniikalla.

Aikoja voi varata netin kautta, soittamalla, sähköpostiviestillä.

Lue lisää kohdasta: kraniosakraaliterapia.