UUTISET

KST

13.01.2022

Vuosien "ajojahdin" jälkeen aloin viime syksynä opiskella - jälleen. Jotakin vallan uutta ja erilaista eli kraniosakraaliterapiaa (KST). (Klikkaa otsake, näet koko tekstin). Siis mitä? "Kranio on kallo. Sakrum on ristiluu." Näin aloitan asiakkailleni kertomuksen hoidosta, joka herätti uteliaisuuteni jostakin tuntemattomasta syystä.

Vuodenvaihde

19.12.2021

On aika joulurauhan. (Klikkaa otsake, näet koko tekstin). Jään lomalle 23.12.2021 -3.1.2022 väliseksi ajaksi. Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta.

Loma

21.06.2021

Vielä ehtii käydä vastaanotolla. Jään nauttimaan kesästä heinäkuun alusta. Käväisen töissä to 15. -ja pe 16.7. Elokuussa ma 2.8 alkaen varmemmin paikalla. Lomasta huolimatta aikoja voi tiedustella ja vaivojeen valitella. Jos en vastaa, jätä vastaajaan viesti. Soitan takaisin tilaisuuden tullen. Mukavaa kesää. Toivottavasti ilma viilenee. Nyt +30...

Eazybreak on helppokäyttöinen mobiilipalvelu työsuhde-eduille. Palvelun avulla työnantaja voi tarjota henkilöstölleen mm. hyvinvointietuja. Itse maksaminen tapahtuu matkapuhelimella, joko Eazybreak-sovelluksella tai tekstiviestillä. Edistynyt automatiikka palvelun taustalla nopeuttaa hallinnointia ja poistaa turhia prosesseja sekä tuo...

Mahdollisuus hankkia lahjakortteja aina 23.12.2020 asti. Soita ennakkoon.

Isänpäivä on sunnuntaina 8.11. Kirja on hyvä. Uusi villapaita on hyvä. Lahjakortti on myös hyvä. Soita, niin sovitaan yksityiskohdista tarkemmin.

Koulujen alettua pysäköintialue B-rakennuksen edessä voi olla täynnä. Ei huolta. Voit pysäköidä myös A-rakennuksen edessä oleville "tolppapaikoille", vaikka siinä on teksti "Varattu".

"...Orimattilan kaupunki on nyt sitten kierretty. Aloitin vuonna 1996 Erkontieltä, sieltä Kehräämölle ja Torikulman kautta olen päätynyt tänne. Tämä onkin itselläni siis jo neljäs paikka tällä kylällä. Vuosien varrella syntyneet asiakassuhteet ja mukavat Orimattilan ja ympäristökuntien asukkaat saivat vielä jäämään."

Asiakkaat löysivät hyvin uuteen toimipisteeseen. Ennen opastetaulun päivittymistä piha-alueella numero 1 sisäänkäynti pääovesta tuo perille aulatilaan, joka toimii myös odotustilana. Vastaanottotila on aivan aulan vieressä vasemmalla. Seuraavia aikoja löytyy 29.7.2020 alkaen. Yhteystietosivulta voit valita mieleisesi tavan ajanvaraukseen.

Vastaanottoni uusissa tiloissa käynnistyy toenteolla elokuussa. Koekäyttö heinäkuun viikolla 29. Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaani Wanhalle Amikselle osoitteeseen Wanhan Amiksen polku 3B (Koulutie 19), Orimattila.