UUTISET

Koulujen alettua pysäköintialue B-rakennuksen edessä voi olla täynnä. Ei huolta. Voit pysäköidä myös A-rakennuksen edessä oleville "tolppapaikoille", vaikka siinä on teksti "Varattu".

"...Orimattilan kaupunki on nyt sitten kierretty. Aloitin vuonna 1996 Erkontieltä, sieltä Kehräämölle ja Torikulman kautta olen päätynyt tänne. Tämä onkin itselläni siis jo neljäs paikka tällä kylällä. Vuosien varrella syntyneet asiakassuhteet ja mukavat Orimattilan ja ympäristökuntien asukkaat saivat vielä jäämään."

Asiakkaat löysivät hyvin uuteen toimipisteeseen. Ennen opastetaulun päivittymistä piha-alueella numero 1 sisäänkäynti pääovesta tuo perille aulatilaan, joka toimii myös odotustilana. Vastaanottotila on aivan aulan vieressä vasemmalla. Seuraavia aikoja löytyy 29.7.2020 alkaen. Yhteystietosivulta voit valita mieleisesi tavan ajanvaraukseen.

Vastaanottoni uusissa tiloissa käynnistyy toenteolla elokuussa. Koekäyttö heinäkuun viikolla 29. Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaani Wanhalle Amikselle osoitteeseen Wanhan Amiksen polku 3B (Koulutie 19), Orimattila.